Problems bootstrapping Jamplus 3 on Win32

Added by Brian Ehlert over 2 years ago

I just grabbed the latest from the jamplus3 branch and was following the guide for bootstrapping on win32.

When running Jam to build lua52-luaplus, I am seeing the following errors:

* Not building p4, because the p4api/ directory does not exist.
* Not building cURL, because libcurl is not installed.
* Not building luacrypto, because OpenSSL is not installed.
* Not building luasec, because OpenSSL is not installed.
* Not building md5, sha1, sha256, sha384, and sha512, because OpenSSL is not installed.
don't know how to make <c/win32/release:luaevent:prebuiltlib>libeay32MT
don't know how to make <c/win32/release:luaevent:prebuiltlib>ssleay32MT

Then when jmake is called again the following errors occur:

        .\obj\jam0.exe -sJAM_MODULES_PATH=../bin/modules -f../bin/Jambase.jam -sCONFIG=releaseltcg -sPLATFORM=win32
don't know how to make E:\Git\jamplus\src/luaplus/.build/bin.lua52-luaplus.vs2013.win32/lua/ssl.lua
don't know how to make E:\Git\jamplus\src/luaplus/.build/bin.lua52-luaplus.vs2013.win32/modules/md5.dll
don't know how to make E:\Git\jamplus\src/luaplus/.build/bin.lua52-luaplus.vs2013.win32/modules/ssl.dll

...

NMAKE : fatal error U1077: '.\obj\jam0.exe' : return code '0x1'

The errors seem to imply I need OpenSSL installed. Am I missing a step of the process here? I'm just running "bootstrap-win32.bat".


Replies (1)

RE: Problems bootstrapping Jamplus 3 on Win32 - Added by Joshua Jensen over 1 year ago

Hopefully, all of this stuff is resolved in the 'master' branch, although OpenSSL is needed if you want the automatic webserver to serve apps to iOS devices.

-Josh

(1-1/1)